Hobbyartikler af bedste kvalitet

I Haslev Farver forhandler vi hobbyartikler af højeste kvalitet til kreative og kunstneriske voksne. Vores udvalg omfatter kunstnermaling og andre typer af maling samt hobbyartikler såsom diamond paint.

Vores udvalg består blandt andet af følgende typer af maling.
OBS! Linoliemaling kan bestilles ved forespørgsel.

Maimeri maling

Akrylmaling fra Maimeri er anerkendt som akrylmaling af bedste kvalitet. Maimeris akrylmaling passer både til nybegyndere og erfarne malere. Akrylmaling fra Meimeri kan fås i forskellige varianter og størrelser.

Malerfirmaet Meimeri blev startet tilbage i 1923 af den italienske maler Gianni Maimeri. Meimeri er stadigvæk et familieforetagende i Italien.

Akvarelmaling

Akvarelmaling fås i forskellige varianter, f.eks. som tuscher, farveblyanter eller flydende maling. Mange bruger ordet vandfarve om akvarelmaling i daglig tale. Der findes særlige akvarelpensler, som egner sig specielt godt at male med akvarelmaling, ligesom der findes særligt papir, der er velegnet til akvareller. Med disse artikler kan du skabe smukke tegninger, med detaljer og stemning. Hos Haslev Farver og Hobby finder du et bredt udvalg af akvarelmaling og udstyr dertil. Kom forbi butikken og få inspiration til dit næste kunstprojekt.

Oliemaling

Hos Haslev Farver og Hobby kan du vælge mellem et stort udvalg af oliemaling til lærred og maleri. I butikken finder du forskellige mærker af højeste kvalitet. Med oliemaling kan du finde din indre kunstner frem og male smukke, sjove eller eksperimenterende malerier.

Lad dig inspirere af butikkens udvalg af oliemaling, farver og pensler. I butikken kan du altid få personlig og professionel vejledning, skulle du have behov for det. Der er plads til både dig som er nybegynder og dig som er en mere erfaren maler. 

Linoliemaling

Skal du bruge linoliemaling i Haslev eller omegn? Hos Haslev Farver og Hobby har vi ikke linoliemaling på lager, men vi bestiller det gerne hjem til dig, når du efterspørger det.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har et projekt, hvor du skal bruge linoliemaling. Når vi har bestilt det, giver vi dig besked på, hvornår du kan afhente det i butikken.