Kunstnermaling i haslev

I kategorien kunstnermaling findes maling til forskellig brug. Er du professionel kunstner, hobbykunstner eller har du og din familie gang i mange kreative projekter så kan kunstnermaling være noget for dig eller jer. Kunstnermaling er maling af allerbedste kvalitet. Det har et højt indhold af farvepigment og er lysægte.

Kunstnermaling fås oftest i pastaform. Det betyder at du selv kan fortynde den med vand. Dette giver dig mulighed for selv at kontrollere hvor mættet din maling skal være og handler om personlig smag, stil og behov. 


I butikken i Haslev finder du et stort udvalg af kunstnermaling i forskellige farver og kvaliteter. Kom forbi for at se vores fulde sortiment. I butikken kan du få professionel og personlig vejledning, når du har brug for det.

Malerrådgivning i Haslev

I butikken i Haslev finder du Lone, der gerne rådgiver dig, når du har spørgsmål. Lone har mange års erfaring i malerbranchen, som bygningsmaler, og kan hjælpe dig med alle malings relaterede spørgsmål.

Kontakt hende i kontaktformuleren eller kom forbi butikken til en snak. I butikken har du også mulighed for at se Haslev Farver og Hobby fulde sortiment af maling og hobbyartikler.

Maling

Vi fører ud over kunstnermaling også maling til hjemmet. Skal du have malet stuen, badeværelset eller køkkenet – har vi den rette maling til dig.

Haslev Farver og Hobby forhandler produkter fra Flügger. Forhandler Lone, har over 40 års erfaring som bygningsmaler, og kan vejlede dig grundigt og professionelt når du skal vælge maling og farve. I butikken kan du finde præcis den farve, der passer til dit hjem.